MEDICTINEDIC APS
Vesterbækvej 31, Sig, 6800 Varde, Danmark,
Tlf.: 76940877, Fax.; 76940877
Copyright © 2005-2006
VELKOMMEN

BEYOND TANDBLEGNING?

10 GODE GRUNDE

SPØRGSMÅL & SVAR

FIND EN TANDLÆGE
Hvad er Beyond tandblegning?

En Beyond-behandling tager kun 30 minutter, er uden ubehagelige bivirkninger og er allerede anvendt af over 1 million amerikanere. Beyond-systemet er på nuværende tidspunkt (2005) den sikreste og mest effektive metode at blege tænder på.

Efter endt behandling er tænderne blevet 5-16 gradere hvidere, og resultatet er op til 30% bedre, end hvad man kan opnå ved hjemmeblegning - og markant bedre end andre former for behandling.


Følg en Beyondbehandling! (Ny video!)Vi har lavet en 10 minutters demonstration af en Beyond-behandling, lige til at downloade.

Filmen ligger i 2 versioner således du selv kan bestemme hvilken størrelse bedst passer til din internetforbindelse. Højreklik på linket, vælg "gem destination som".

Beyond version 1 (58 MB)

Beyond version 2 (24 MB)

Youtube video 1

Youtube video 2

Youtube video 3

NB! Filmen er på engelsk eller tysk.
Step 1

Tandlægen indsætter en tandbøjle som trækker kinderne tilbage, og blotlægge de tænder skal bleges. Tandbøjlen er lavet af almindelig plastik, og skubber kun kinderne tilbage med minimalt pres. Man føler ikke at læberne er udspændt, men derimod afslappet som vist i step 2.
Step 2

Tandlægen fastslår dernæst hvor hvide dine tænder er før behandlingen starter. Dette bestemmes ud fra en skala man kalder Vitaskalaen.
Step 3

Tandlægen lægger en beskyttende gele rundt om tandkødet for at undgå irritation, og på tænderne påføres en tynd paste som indeholder de Beyond-indigrienser som aktiveres i step 4.
Step 4

Kernen i en Beyond-behandling er det den avancerede koldlys-lampe. Lampen anvender ikke laser eller varme, men derimod et harmløst koldt lys som aktivere de netop påsmurte Beyond-ingredienser. Lampen er aktiveret i 3 x 8 minutter, hvor tandlægen mellem hver pause fjerne de påsmurte Beyond-ingredienser og smører et nyt lag på.
Step 5

Til slut laver tandlægen en sammenligning af det endelige resultat, og efter en hurtig rensning har man igen skinnende hvide tænder!Få syn for sagen!

Følgende er kun et lille udpluk, af de mange utrolige gode resultater der er opnået med Beyond.

MEDICTINEDIC APS
Vesterbækvej 31, Sig, 6800 Varde, Danmark,
Tlf.: 76940877, Fax.; 76940877
Copyright © 2005-2006