MEDICTINEDIC APS
Vesterbækvej 31, Sig, 6800 Varde, Danmark,
Tlf.: 76940877, Fax.; 76940877
Copyright © 2005-2006
VELKOMMEN

BEYOND TANDBLEGNING?

10 GODE GRUNDE

SPØRGSMÅL & SVAR

FIND EN TANDLÆGE
10 gode grunde til at vælge Beyond!

1. Beyond Whitening Solution er et af de eneste system som udelukkende sælges til tandlæger. Andre systemer bliver solgt uden krav til behandler, hvilket gør markedet forvirrende og usikkert, og udvander sikkerhedsprocedurer og tilsidesætter krav til fagligt ekspertise. Kun uddannet og professionelt personale (tandlægen eller dennes medhjælper) må anvende Beyond-systemet. Dette giver et højt niveau af sikkerhed og man undgår derved komplikationer.

2. Beyond Whitening Solution har i både test og under praktisk anvendelse, vist sig at være det mest effektive og hurtigste system til at blege tænder. En Beyond-behandling er den eneste metode der kan


blege 16 tænder op til 16 grader på 24 minutter - dobbelt så meget som andre systemer på markedet, og på halv tid.

3. En Beyond-behandling tager udgangspunkt i den amerikansk FDA-standard; en standard der vidner om de høje krav der stilles til kvalitet og sikkerhed. Lampen (Acceleratoren) fra Beyond er selvfølgelig CE -/og ISO-godkendt.


4. Produkterne fra Beyond er udviklet i Silicon Valley (USA) - hightech stedet for alt nyt. Produkter udviklet af Beyond er unikke og som man siger i USA ”State-of-the-art”.

5. Nytænkning er kodeordet for Beyond. Beyond udvikler konstant nye systemer til tandlæger – nye Whitenings formularer, lyshærdere, filmfremvisere, tandskalamålere etc. Beyond er markedsfører på dette område.


6. Beyonds Whitening Solution er idag anvendt af tandlæger over hele verdenen, fra USA til Kina, fra Mellemøsten til Australien, og er i dag brugt af tusindvis af tandlæger. I Europa har det, på bare 1 år, overtaget størstedelen af markedet i Italien og Holland. Beyond Whitening Solution er nyt i Danmark, men med udgangen af år 2006 forventer MedicTinedic ApS, at hver sjette klinik i Danmark anvender systemet. Et eksempel er Palæklinikken i København. *Tandlæge Carsten Blok, DDS, AACD, SAED –”jeg anvender laserblegning samt skinner til tandblegning. Jeg har nu anskaffet 2 Beyond Whitening systemer og siden januar har jeg udført over 100 behandlinger med dette system, det er det hurtigste, mest effektive system jeg nogensinde har set, det er klart at anbefale til mine tandlæge kollegaer. Dette system burde stå på alle tandlæge klinikker, patienterne er meget taknemmelige, igen jeg kan kun anbefale det” . Beyond har været vist i adskillige medier verden over, og i Danmark er det kendt fra de store tandlægeklinikker, fra tv og bl.a. Event Magasinet.

7. I USA er kosmetisk tandpleje en industri der skaber mere end 15 milliarder dollars om året, og har en årlig vækstrate på 10%. I dette markedssegment er tandblegning den hurtigst voksende sektor og den vinder stigende popularitet i hele verdenen. 80 % af befolkningen har på et eller andet tidspunkt overvejet tandblegning, men mange tør ikke spørge tandlægen pga. usikkerhed om resultatet. I stedet prøver mange sig frem med alternative løsninger såsom tandpasta, eller hjemmeblegning købt på TV shop eller på Internettet. Resultatet er ofte skuffende og besværligt. En Beyond-behandling er hurtigt, sikkert og holder i op til 2 år.

8. Ved en Beyond-behandling kan du i ro og mag diskutere behandlingsforløbet og forventninger til resultatet med din tandlæge. Dette er stort set umuligt hvis man anvender hjemmeblegning købt over nettet eller i en butik.


9. Ved en Beyond-behandling bliver tandkødet, tandhalsene og læberne beskyttet. En paste bliver smurt på tænderne, og et koldt lys på 480-520 nm bestråler tænderne. Det gør at blegningsprocessen accelererer, så blegningen bliver bedre, hurtigere, dybere og mindre skadeligt for tænderne. Lyset bliver, som det eneste på markedet, filtreret igennem 12.000 fibre der tilsammen er 1,6 km lange og igennem 60 optiske glas, der bla. frafiltrere farlige UVB stråler. Ved hjemmeblegning er der ingen beskyttelse af tandkødet og tandhalse, og da behandlingsprocessen er lang, kan tænderne blive følsomme og oplevelsen smertefuld.

10. Vores billeder er ikke manipuleret, men spørg altid din tandlæge hvilken behandling der er den bedste, og hvad du realistisk kan forvente af en Beyond-behandling.

Gør dig selv glad, få et nyt hvidt smil!

Tryk her og find en tandlæge i dit område som tilbyder Beyond.

Mv.
MedicTinedic – Beyond Skandinavia


* Carsten Blok har skrevet en række fagartikler til Tandlægebladet og var medforfatter på et særnummer omkring glasionomer cementer. Derudover er Carsten stifter og medlem af Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (SAED), samt medlem af American Academy of Cosmetic Dentistry(AACD) - 2 sammenslutninger dedikeret til avanceret efteruddannelse, motivation og stimulering af dental professionalisme.
MEDICTINEDIC APS
Vesterbækvej 31, Sig, 6800 Varde, Danmark,
Tlf.: 76940877, Fax.; 76940877
Copyright © 2005-2006